Metallityönä valmistetut sisustustuotteet

Teemme niin yrityksille, kuin yksityisille. Teemme yksittäiskappaleet, kuin sarjatyönä tehtävät työt. Rva Makakilla on myös omaa tuotantoa.  Vaikka pääasiallisesti teemme metallityönä kaikki tuotteemme, meidän kauttamme myös mm puiset pöytätasot, lasitasot, verhoilut . Panostamme laadun ja kotimaisuuden lisäksi erinomaiseen asiakaspalveluun. Kaikki tuotteemme tehdään Piikkiössä Paja-apina Oy:llä . Suunnittelijana toimii Laura Mattila.

 


Mittatilaus työt

Niin valmiista kuvista, kuin pelkästä ajatuksesta.

  • Hoidamme työn halutessasi alusta loppuun. Myös osavalmistus mahdollista. Vai haluatko että me suunnittelemme sinulle valmiin tuotteen? Sekin onnistuu!

Maalaus

jauhemaalaus, märkämaalaus, hiekkapuhallus

  • Maalautamme uudet tuotteesi sopivalla metodilla. Voimme hiekkapuhalluttaa ja uudelleen maalauttaa metalliosat.

lasitus

lasikannet. Oven lasit

  • Meidän kauttamme saat kaikki tasot.  Uusiin ja vanhoihin esineisiin. Myös Rikki menneet lasiovet uusitaan tarvittaessa. Kauttamme juuri mittojen mukaiset lasitukset ja juuri oikealla paksuudella.

Puuosat

lankut, tasot

  • Metalli yksinään on kova ja kylmä materiaali. Välillä se on hyvikin voimakas elementti, mutta kun tuotteeseen halutaan lämpöä ja kodikkuutta on puuosien lisääminen hyvä vaihtoehto. MDF, lankut, massiivitasot ym Rva Makakin kautta.