monipuolisesti pienet ja suuret sisustustuotteet

 

MALLISTOMME JA ASIAKASTYÖT

Rva Makakin kaikki tuotteet valmistetaan Piikkiössä Paja-apina Oy:n toimesta.  Myös alihankintana tulevat  työt otetaan lähituottajilta. Me olemme kotimainen yritys. Paja-apinan oma mallisto on tekeillä.


Penkki ja jakkarat

Suunnittelimme asiakkaalle hänen kotiinsa sopivan, niin mitoiltaa kuin ulkonäöltään penkin ja 2 jakkaraa niemekkeen ympärille, jota varsinkin perheen pienimmät käyttää ahkerasti. 


Pikkupöytä

Tämä suloinen pöytä on tehty erään Turkulaisen 50-vuotta vanhan konepajan työkalulaatikosta. Laatikko oli vanha, mutta erinomaisessa kunnossa. 


Sivupöytä

Tämän persoonallinen pieni pöytä on tehty vanhasta pakista. Väritys oli kaunis ja pakki ehjä, mutta ei palvellut enää tämän päivän tarpeita työkalujen säilyksessä. 


Ruokapöytä

Teimme asiakkaalle juuri hänen toivomilla mitoilla ruokapöydän rungon. Heillä oli valmiina 60mm paksua lankkua. Upea metallin ja puun kontrasti.


Penkki

Asiakkaalla oli vanha penkki, joka suorastaan huokui vanhan maatilan historiaa. Saimme vapaat kädet ja suunnittelin penkille uudet jalat. Tämän penkin löydät Marttilan Juhlatilasta Turusta.

 https://www.facebook.com/marttilanjuhlatila/


Tyyne-jakkara

Rva Makakin mallistoon tuleva Tyyne-jakkara on ajaton, siinä on metallitappi jalat ja ylellinen 10cm muhkea istuinosa Lauritzonin kangasata. Erinomainen valinta Desing myymälään, odotushuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Tyyne-jakkaraa voi käyttää ryhmissä tai yksinään. Suunnittelija Laura Mattila.


Pikku pöytä

Suloinen pikkupöytä on tehty kierrätyslaatikosta. 


Työpöytä

Asiakkaalla oli selkeä ajatus siitä millaisen pöydän hän haluaa. Pukkijalat ovat kevyen oloiset ja massiivitammitaso luo lämpöisemmän tunnelman muuten vaaleaan huoneeseen. Tyytyväisen asiakkaan lähettämät kuvat.


Penkki

Tämä penkki on suunniteltu kahden istuttavaksi (tai yhden valloittavan kolme vuotiaan) Tuoli käy niin sisä- kuin ulkotiloihin. Penkki tuli häälahjaksi, joten lisäsimme sydämen vasempaan yläreunaan. 


Halkoteline

Asiakkaan suunnittelema ja meidän toteuttama. Halkoteline seinälle. Arkisten esineiden ei tarvitse olla rumia. Ja kaunis voi olla käytännöllinen! 


LaMa kruunukynttilänjalka

Rva Makakin oma tuote jälleenmyyntiin. Loppuun asti mietitty tuote. Yksinkertaisen kaunis, niin moderniin, kuin maalaisromanttiseen kotiin. Kynttilä pysyy paikallaan, kun se työnnetään piikkiin kiinni.  Suunnittelijana Laura Mattila. Lisäkysymykset ja tilaukset: laura.mattila@paja-apina.com

Tuotekuvan on ottanut KCM ART:

https://www.facebook.com/wishofsoul


Lampunjalka

Asiakkaalla oli valmiiksi iso ja hieno lamppu ja suunnittelimme sille jalan. Nyt lamppu pääsi uusiokäyttöön. Jalassa on trapetsikierre, joten korkeutta saa säädettyä. Tämä söpöläinen löytyy Marttilan Juhlatilasta Turusta.

https://www.facebook.com/marttilanjuhlatila/ 


Luovat erikoistyöt

Huonekalu voi olla hauska ja tyylikäs samaan aikaan. Tuolissa on hyvä istua. Tämä tuoli n ehkä leikkimielinen, mutta ei lapsellinen. Sopii hyvin esim. kampaamon ototusaulaan, eläinkauppaan, hammaslääkärin vastaanotolle tai vaikka kotiin eteiseen.